Dental More

Onze modern ingerichte familie praktijk is gevestigd in het nieuwe up coming winkelcentrum van meerhoven. Onze praktijk bestaat uit 5 behandelkamers en biedt een breed aanbod in mondzorg.

Een mooi, gezond en stralend gebit is onmisbaar in ons dagelijks leven. Dental More staat 6 dagen per week voor u klaar om dat in werkelijkheid te brengen. In onze moderne praktijk bieden wij u verschillende onderdelen en aspecten van de mondzorg aan. Dankzij onze ruime openingstijden kunt u buiten werktijden en in het weekend bij ons terecht.

Wat maakt ons bijzonder

Modern

Moderne apparatuur en gereedschappen

Comfort

Comfortabele en ontvankelijke praktijk

Familie

Familie en kindervriendelijke
praktijk

6 dagen

Avonden en weekeinde
geopend

Bereikbaar

Goede bereikbaarheid met
openbaar vervoer

Parkeren

Altijd parkeergelegenheid
aanwezig

Ons modern ingerichte familiepraktijk is ingericht met 5 behandelkamers en bied een breed aanbod in mondzorg. Wij zijn zowel in weekenden als avond uren open en werken graag met u mee om een juiste tijd te vinden in uw drukke agenda. Onze behandelingen worden gedaan door gediplomeerd en ervaren specialisten die een hart hebben voor het werk. Wij kijken met u samen naar een juiste behandeling waar we ons beide goed bij voelen.

Indien je angstig bent en niet graag de tandarts bezoekt gaan wij samen werken aan een fijne behandeling waarbij u zonder stress een behandeling kunt afmaken. Door alles vooraf goed te bespreken weet u waar u aan toe bent en ligt u wat relaxter in de stoel.

Onze praktijk is huiselijk ingericht en wordt u bij binnenkomst hartelijk ontvangen. Mocht u met de hele familie willen komen voor een zogeheten familie afspraak, maken wij dit zo fijn en efficiënt mogelijk voor u. Wij proberen de behandelingen te combineren zodat u niet op elkaar hoeft te wachten.

 

Wat anderen over ons zeggen:

“Fijne en persoonlijke service” – Annemiek Swinkels

 

EFFICIËNTIE EN FLEXIBILITEIT

Wij denken graag met u mee en zijn bijvoorbeeld volledig ingesteld op de drukke dagindeling van onze patiënten. Het uitgangspunt is dat een afspraak bij ons uw andere verplichtingen niet in de weg staat. Wij denken graag met u mee. Wij combineren vaak de afspraken zodat u met een afspraak zowel de controle als een reiniging afmaakt. Een afspraak kunt u 48u van te voren via mail of telefoon zonder kosten bij ons afzeggen. U ontvangt een afspraak herinnering van ons via email en sms. In de wachtkamer hebben wij gratis wifi zodat een werk mail beantwoord kan worden en u zo efficiënt mogelijk kan zijn.

 

KENMERKEN Dental More:

  • Breed aanbod in de mondzorg
  • Ruime openingstijden
  • Geopend in het weekend en avonduren
  • Geen wachttijden, direct geholpen
  • Gespecialiseerde professionals
  • Goede bereikbaarheid
  • Centraal gelegen in Meerhoven
  • Nieuw en modern praktijk