Kindertandarts

Binnen Ons praktijk besteden wij extra zorg en aandacht voor kinderen. Door ruime tijden in te plannen en we alle tijd voor een kind. hierdoor hebben we alle tijd om een kind goed te benaderen wat uiteindelijk resulteert tot een zeer goed resultaat.

 

 

Het kind staat centraal

Onze tandartsen en mondhygiënisten kunnen rustig het vertrouwen van het kind winnen, zo het kind geruststellen en alles in zijn taal uit te leggen zodat het duidelijk blijft voor het kind. Bij Dental More ligt ons focus op het voorkomen van gaatjes.

Vanaf welke leeftijd naar de tandarts?

Neem uw kind graag bij het doorbreken van eerste tanden mee voor een halfjaarlijkse controles. Om dit regelmatig te doen went een kind aan de tandarts en voorkomen we zo vroegtijdige angst bij een kind.

Dit bezoek naar de praktijk zit in de basisverzekering, is voor iedereen tot en met 18 jaar verzekerd en heeft u geen eigen bijdrage. Dat geld ook voor vullen van gaatjes, mondhygiëniste bezoek en fluoride behandelingen.

Gewoon gaaf:

Gewoon Gaaf is een cariëspreventiemethode (methode om gaatjes tegen te gaan) voor ieder individueel kind van 0 tot 18 jaar en zijn ouders/verzorgers. De preventiemethode laat ouder en kind inzien wat de eigen invloed is op het ontstaan en vooral het voorkomen van cariës.

Wie goed zijn tanden poetst en er een verstandig consumptiepatroon op nahoudt, kan zijn gebit gewoon gaaf houden!

Uit recent wetenschappelijk onderzoek in Nederland (dr. Erik Vermaire 2013) blijkt dat de Gewoon Gaaf-methode tot 70% minder caviteiten kan leiden.

Per kind stelt de tandarts, mondhygiënist of de preventie assistente een plan op om gebitsproblemen te voorkomen. Natuurlijk wordt dit goed met ouders en verzorger doorgenomen.

 

Doe ook mee met Gewoon Gaaf!