Corona maatregelen bij Dental More

De eerste hectische maanden van de Corona-crisis liggen inmiddels achter ons. Volgens het kabinet en het RIVM kunnen alle reguliere mondzorg worden opgepakt.  Dat is goed nieuws.

Tijdens de verbouwing hebben wij hard gewerkt om de gewenste maatregelen in de praktijk alvast goed in te richten. Wij doen een beroep uw medewerking, en ook uw geduld.

Maatregelen

Wat zijn de maatregelen, die we in de praktijk hebben genomen voor uw en onze veiligheid

Als tandheelkundig professionals zijn wij van nature gewend aan strenge maatregelen op het gebied van veiligheid en hygiëne. Die maatregelen hebben wij in het licht van de Corona-crisis zelfs nog veel verder aangescherpt, zodat u veilig kunt plaatsnemen in de behandelstoel. Vanaf heden gelden deze aanvullende regels in al onze praktijken:

  • Wij respecteren de 1,5-meter-grens in onze praktijk waardoor er een beperkt aantal patiënten in de wachtkamer plaats kan nemen.
  • Wij verzoeken u om maximaal 5 minuten voor uw afspraak aanwezig te zijn.
  • De behandelruimte en de praktijk worden extra schoongemaakt, ook tussen de behandelingen door.
  • We vragen iedereen om de handen te reinigen met de aanwezige handalcohol
  • Bij het maken van de afspraak informeren wij naar uw gezondheidstoestand, zodat wij indien nodig passende maatregelen kunnen nemen. Dit is de zogenaamde triage: we zullen u bij de telefonische afspraak een aantal vragen stellen die bepalen of u al dan niet in de praktijk kunt komen om behandeld te worden.

Wanneer iedereen zich aan deze regels houdt, kunnen wij zowel voor u als voor onze medewerkers de veiligheid garanderen. Uitstel van behandeling is niet goed voor de mondgezondheid, dus laten wij er samen aan werken om dit weer voor iedereen mogelijk te maken.

   

Mocht u nog vragen over de Corona Maatregelen bij Dental More, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op